Αυτό το κατάστημα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στισ ιστοσελίδες μας.

Τρόποι Πληρωμής


Η εξόφληση των αγορών σας μπορεί να γίνει με τους εξης τροπους:

1)
Aντικαταβολή μέχρι 60ευρώ κατά την παράδοση
2) Πιστωτική κάρτα (
Viva)
3)
Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας

Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς:
Εθνική τράπεζα:
GR2701101830000018300571850

Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλεις αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης στο
e-mail:
Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σου αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή/και τα μηνύματα στο
e-mail και κινητό τηλέφωνο που μας έχεις δηλώσει.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας επιχείρησης.
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και αφορούν αγορές απο το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η τιμή αφορά σε πληρωμές μετρητοίς ή μέσω πιστωτικών καρτών που γίνονται δεκτές από το σύστημα του
site.

Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Τρόποι Αποστολής & Παράδοσης Προϊόντων

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα σε 1-10 εργάσιμες ημέρες (εντός και εκτός Ατττικής) ή μπορεί να ζητήσει να αποσταλούν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Επίσης ο πελάτης ζητείται να δώσει την ημερομηνία που επιθυμεί να παραδοθούν τα προϊόντα, ανεξαρτήτως από τον τρόπο αποστολής.

Παρέχουμε (3) τρείς διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων: Ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (εντός Αττικής),
Courier και Μεταφορική εταιρία.

Οι Λευκές Συσκευές αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρία που επιλέγεται από εμάς και η χρέωση γίνεται ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας ανά τεμάχιο αποστολής.

Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον πελάτη και να κανονίσει την ώρα παράδοσης. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως και Σάββατο.

ΑΦΜ:034549037
| ΔΟΥ: Περιστερίου | Έδρα: Δωδεκανήσου 86, Πετρούπολη | Αριθμό ΓΕΜΗ: 61544303000 

keyboard_arrow_up